Hotel Ad Turres Crikvenica Kvarner (Rijeka) Hrvatska

45.189133 14.678937

Crikvenica

Crikvenica turističko odredište na Kvarneru nedaleko Rijeke. Cijela je Rivijera Crikvenica kilometrima dugo šetalište. Uzduž pitome i zelene priobalne linije nižu se zaštićene uvale, parkovi, vile i vrtovi, a u smjeru bujnog, brdovitog zaleđa staze i planinarski putovi. Gradska plaža je pješčana, tu se nalaze i šljunkovite plaža Balustrada u centru mjesta, plaža Omorika prema Dramlju i na poluotoku Kačjak. Crikveničku Rivijeru uz Crikvenicu čine mjesta Dramalj, Selce i Jadranovo. Crikvenica je poznata po obiteljskom i lječilišnom turizmu ali uz brojne kafiće i barove ne nedostaje zabave i noćnog života. Uz klubove u centru grada i Crnom molu, možete se počastiti u jednom od brojnih restorana ili pak otići na izlet brodom do obližnjeg Šila, Vrbnika ili Klimna na otoku Krku. užitak je prošetati obalom bogatom zelenilom i gradskim parkovima, te se zaustaviti u jednom od mnoštva dobrih restorana, s bogatom ponudom ribe i školjki. Na Crikvenica rivijeri ne nedostaje prilika za bavljenje sportom i sportskim aktivnostima poput jedrenja, surfanja, ronjenja ili skijanja na vodi. Također, možete ponijeti ili iznajmiti bicikl jer u okolici postoje brojne bicikllističke staze. Crikvenica se ubraja u jedno od najsunčanijih mjesta na Jadranu, sa svojih 2500 sunčanih sati godišnje pa Vas neminovno očekuje preplanuli ten.
  • Destinacija: Crikvenica
  • Do mora: 400 m
  • Bazen: DA

Hotel Ad Turres

Od centra Crikvenice je udaljen 2 km, obalno šetalište i šljunčana plaža se nalaze 500m od hotela. U sklopu hotela Ad Turres se nalazi vanjski bazen. Iskoristite sve pogodnosti koje Vam ovaj hotel nudi i odmorite se na plaži. SMJEŠTAJ: U glavnoj zgradi hotela Ad Turres nalazi se 40 dvokrevetnih soba. Sve sobe su opremljene telefonom , tuš/WC dok dio soba ima SAT-TV i balkon. U sklopu hotela se nalazi lobby s recepcijom, aperitiv-bar, restoran, bazen i parkiralište pored hotela. Iskoristite priliku i uputite se na izlet do Plitivičkih jezera, upoznajte otok Krk i Vrbnik, te posjetite staru riječku tržnicu. RESTORAN: Restoran se nalazi u centralnom dijelu kompleksa Ad Turres te nudi buffet doručak i večeru uz klasično posluživanje.

Opremljenost

Općenito
Crikvenica - Grad Crikvenica jedno je od najstarijih ljetovališta na Mediteranu, obilježeno blagom klimom i bujnom zimzelenom vegetacijom. Mediteransko raslinje, svjež zrak bez štetnih alergena, čisto more i plaže na kojima se vijore plave zastave odavna su Crikvenicu učinili poznatim lječilištem, koje tijekom cijele godine pruža ugodan boravak za sve uzraste. Mogućnosti smještaja u Crikvenici zaista su raznolike. Hoteli, kuće, vile, apartmani, kampovi - odaberite oblik smještaja koji vam najbolje odgovara. Pronađite smještaj prilagođen djeci, slabije pokretnim osobama, kućnim ljubimcima, prilagođen vašim hobijima i interesima.
Prehrana
Restaurant
Aktivnosti
Sport i relax: Najam vodenih rekvizita, Tenis, Stolni tenis, Mini golf
Usluge
Beauty & Wellness: - Ostali sadržaji: Restaurant, TV u zajedničkim prostorijama, Internet
Internet
Wi-Fi
Djeca
Animacija: Sportske aktivnosti
Pomoćni ležaj
Da
Kucni ljubimci
Da
Napomena
Bazen: Vanjski, Opis najbliže plaže: Cementirana / betonirana, Šljunčana, Sadržaj najbliže plaže: Ležaljke uz nadoplatu, Suncobrani uz nadoplatu
Prijava - Odjava
14:00 h - 10:00 h

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Atrakcije u blizini

Nearby attractions comming soon!

Smještaj

Dvokrevetna soba s polupansionom

Dvokrevetna soba s polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

    Tuš kabina Pogled na park Odvojeni kreveti
Dvokrevetna soba strana more sa polupansionom

Dvokrevetna soba strana more sa polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

    LED TV Tuš kabina Pogled na more Odvojeni kreveti
Pavilioni Ad Turres Dvokrevetna soba strana more sa polupansionom

Pavilioni Ad Turres Dvokrevetna soba strana more sa polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

    LED TV Tuš kabina Pogled na more Odvojeni kreveti