Hotel Biokovo Makarska Dalmacija (Split) Hrvatska

43.295275 17.016625

Makarska

Turistički grad Makarska se nalazi na dalmatinskoj rivijeri poznatoj po lijepim i dugačkim plažama okruženim prirodom.Grad Makarska se nalazi u blizini velikoga turističkoga središta grada Split.Makarska je slikoviti gradić zadivljujuće ljepote koji živi od turizma i za turizam, grad mladosti, kulture, sporta i zabave. Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, privlačno zbog svojih prirodnih i klimatskih karakteristika, raznolike turističke ponude i gostoljubivih domaćina.Pješčana i šljunčana plaža, duga je skoro 2 km i po njoj je bila, a i danas je prepoznatljiva. Uza šetnice obrubljene borovima nalaze se različiti turistički sadržaji, udobni hoteli, ugostiteljski objekti s gastronomskim specijalitetima, te obilje zabave za djecu i odrasle.
 • Destinacija: Makarska
 • Do mora: 50 m
 • Bazen: NE

Hotel Biokovo

Ugodnim ambijentom, lokacijom i kvalitetnim sadržajima, hotel Biokovo idealan je smještaj za poslovne ljude, sportaše, kao i one koji putuju iz strasti i razonode. SMJEŠTAJ: Hotel Biokovo raspolaže s 55 visokokomfornih soba i 5 apartmana. Sve sobe hotela i apartmani imaju SAT TV, mini bar, klima uređaj, centralno grijanje, izravnu telefonsku liniju. Uvođenjem višeg standarda u hotel Biokovo moguće je koristiti usluge sportske masaže, masaže lica, pedikure, manikure, akupresure i reiki tretmana. Hotel Biokovo otvoren je tijekom cijele godine, pogodan za poslovne sastanke, seminare i prezentacije, ugodno je mjesto za odmor i opuštanje. Udaljen 150 m od sportskog centra idealan je za pripreme raznih sportskih ekipa (nogomet, atletika, tenis, jedrenje...). SPORT I REKREACIJA: Blizina plaže, prostranih parkova i pješačkih staza na poluotocima Sv. Petar i Osejava, kao i gradskih sportskih terena obradovati će one orijentirane sportu i rekreaciji, a mikrolokaciju koja u centru grada nadohvat ruke stavlja sve državne, pravne i poslovne institucije znati će cijeniti oni u poslovnim sferama. GASTRO: U ugodno ambijentiranom prostoru restorana i pizzerije na raspolaganju Vam je široka ponuda jela lokalne mediteranske kuhinje, te nacionalnih i međunarodnih menija, kao i klasičnih talijanskih specijaliteta poput raznovrsnih pizza, lazanja i tjestenine. WELLNESS: Wellness & Beauty ponuda Hotela Biokovo namijenjena je pojedincima, poslovnim ljudima, sportašima, kao i čovjeku putniku, suvremenom turistu. Opustite svakodnevni stres u jednoj od finskih sauna koje su Vam na raspolaganju ili profesionalnom fizikalnom masažom. Unesite dašak svježine u Vaš image uz pomoć našeg frizerskog salona ili se počastite kozmetičko-pedikerskim tretmanom. Nude Vam se još i dobrobiti manikure, masaže lica i reiki tretmana.

Opremljenost

 • Fitnes
 • Vanjski bazen
 • WI-FI
 • Parking
Općenito
Makarska - Makarska - slikoviti gradić zadivljujuće ljepote koji živi od turizma i za turizam, grad mladosti, kulture, sporta i zabave. Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, privlačno zbog svojih prirodnih i klimatskih karakteristika, raznolike turističke ponude i gostoljubivih domaćina. Pješčana i šljunčana plaža, duga je skoro 2 km i po njoj je bila, a i danas je prepoznatljiva. Uza šetnice obrubljene borovima nalaze se različiti turistički sadržaji, udobni hoteli, ugostiteljski objekti s gastronomskim specijalitetima, te obilje zabave za djecu i odrasle.
Prehrana
Restaurant
Aktivnosti
Sport i relax: Gosti mogu besplatno koristiti wellness sadržaje i fitness centar u aparthotelu Miramare.
Usluge
Beauty & Wellness: Gosti mogu besplatno koristiti wellness sadržaje i fitness centar u aparthotelu Miramare. Ostali sadržaji: Internet, Aperitiv-caffe bar, Restaurant
Internet
Wi-Fi
Djeca
Animacija: -
Pomoćni ležaj
Da
Kucni ljubimci
Da
Napomena
Bazen: -
Prijava - Odjava
14:00 h - 11:00 h

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Atrakcije u blizini

Nearby attractions comming soon!

Smještaj

Dvokrevetna soba park strana sa klimom i polupansionom

Dvokrevetna soba park strana sa klimom i polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Klimatizirano LED TV Pogled na park Odvojeni kreveti
  Sef Tuš kabina
Dvokrevetna soba strana more sa klimom i polupansionom

Dvokrevetna soba strana more sa klimom i polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Klimatizirano LED TV Pogled na more Odvojeni kreveti
  Sef Tuš kabina
Jednokrevetna soba stana park s klimom i polupansionom

Jednokrevetna soba stana park s klimom i polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 1, Broj pomoćnih ležaja: 0)

  Klimatizirano LED TV Tuš kabina Pogled na park
  Sef