Hotel Kaštel Crikvenica Kvarner (Rijeka) Hrvatska

45.171750 14.694265

Crikvenica

Crikvenica turističko odredište na Kvarneru nedaleko Rijeke. Cijela je Rivijera Crikvenica kilometrima dugo šetalište. Uzduž pitome i zelene priobalne linije nižu se zaštićene uvale, parkovi, vile i vrtovi, a u smjeru bujnog, brdovitog zaleđa staze i planinarski putovi. Gradska plaža je pješčana, tu se nalaze i šljunkovite plaža Balustrada u centru mjesta, plaža Omorika prema Dramlju i na poluotoku Kačjak. Crikveničku Rivijeru uz Crikvenicu čine mjesta Dramalj, Selce i Jadranovo. Crikvenica je poznata po obiteljskom i lječilišnom turizmu ali uz brojne kafiće i barove ne nedostaje zabave i noćnog života. Uz klubove u centru grada i Crnom molu, možete se počastiti u jednom od brojnih restorana ili pak otići na izlet brodom do obližnjeg Šila, Vrbnika ili Klimna na otoku Krku. užitak je prošetati obalom bogatom zelenilom i gradskim parkovima, te se zaustaviti u jednom od mnoštva dobrih restorana, s bogatom ponudom ribe i školjki. Na Crikvenica rivijeri ne nedostaje prilika za bavljenje sportom i sportskim aktivnostima poput jedrenja, surfanja, ronjenja ili skijanja na vodi. Također, možete ponijeti ili iznajmiti bicikl jer u okolici postoje brojne bicikllističke staze. Crikvenica se ubraja u jedno od najsunčanijih mjesta na Jadranu, sa svojih 2500 sunčanih sati godišnje pa Vas neminovno očekuje preplanuli ten.
 • Destinacija: Crikvenica
 • Do mora: 20 m
 • Bazen: NE

Hotel Kaštel

Hotel Kaštel se nalazi pokraj crikvice prema kojoj je i mjesto Crikvenica dobilo ime, a sagrađen je u nekadašnjem samostanu iz 14 st. Mijenjan tokom stoljeća, nastao je i ovaj sadašnji hotel Kaštel - star 200 godina, a još mlad i poletan jer mu more i čisti zrak daju snagu da se obnavlja i da bude utočište i odmor od današnjeg napornog života, brzine pred kojom sve nestaje, a prave vrijednosti tišine, gibanja morske površine, vjetra, valova dobrog jela i lijepe postelje su Vam na dohvat ruke. SMJEŠTAJ: Hotel Kaštel ima ukupno 74 sobe. Sve sobe hotela imaju tuš/WC, Sat-TV. Hotelski sadržaji:klimatizirani restaurant, a-la carte restaurant Stella Maris, aperitiv-bar parkiralište (s ograničenim brojem parkirnih mjesta). Veliki izbor sportskih aktivnosti pokraj hotela i na plaži.

Opremljenost

Općenito
Crikvenica - Grad Crikvenica jedno je od najstarijih ljetovališta na Mediteranu, obilježeno blagom klimom i bujnom zimzelenom vegetacijom. Mediteransko raslinje, svjež zrak bez štetnih alergena, čisto more i plaže na kojima se vijore plave zastave odavna su Crikvenicu učinili poznatim lječilištem, koje tijekom cijele godine pruža ugodan boravak za sve uzraste. Mogućnosti smještaja u Crikvenici zaista su raznolike. Hoteli, kuće, vile, apartmani, kampovi - odaberite oblik smještaja koji vam najbolje odgovara. Pronađite smještaj prilagođen djeci, slabije pokretnim osobama, kućnim ljubimcima, prilagođen vašim hobijima i interesima.
Prehrana
Restaurant
Aktivnosti
Sport i relax: -
Usluge
Beauty & Wellness: - Ostali sadržaji: Aperitiv-caffe bar, Restaurant, TV u zajedničkim prostorijama, Internet
Internet
Wi-Fi
Djeca
Animacija: -
Pomoćni ležaj
Da
Kucni ljubimci
Da
Napomena
Bazen: - Opis najbliže plaže: Šljunčana, Sadržaj najbliže plaže: Ležaljke uz nadoplatu, Bar, Suncobrani uz nadoplatu
Prijava - Odjava
14:00 h - 10:00 h

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Atrakcije u blizini

Nearby attractions comming soon!

Smještaj

Dvokrevetna soba kad je koristi samo 1 osoba

Dvokrevetna soba kad je koristi samo 1 osoba

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Klimatizirano LED TV Tuš kabina Pogled na park
Dvokrevetna soba s polupansionom

Dvokrevetna soba s polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Klimatizirano Tuš kabina Pogled na park Odvojeni kreveti
  LED TV
Dvokrevetna soba strana more koja se koristi kao jednokrevetna

Dvokrevetna soba strana more koja se koristi kao jednokrevetna

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Klimatizirano LED TV Tuš kabina Pogled na more
Dvokrevetna soba strana more sa polupansionom

Dvokrevetna soba strana more sa polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Klimatizirano Tuš kabina Pogled na more Odvojeni kreveti
  LED TV