Hotel Riviera - Dramalj Crikvenica Kvarner (Rijeka) Hrvatska

45.186896 14.674910

Crikvenica

Crikvenica turističko odredište na Kvarneru nedaleko Rijeke. Cijela je Rivijera Crikvenica kilometrima dugo šetalište. Uzduž pitome i zelene priobalne linije nižu se zaštićene uvale, parkovi, vile i vrtovi, a u smjeru bujnog, brdovitog zaleđa staze i planinarski putovi. Gradska plaža je pješčana, tu se nalaze i šljunkovite plaža Balustrada u centru mjesta, plaža Omorika prema Dramlju i na poluotoku Kačjak. Crikveničku Rivijeru uz Crikvenicu čine mjesta Dramalj, Selce i Jadranovo. Crikvenica je poznata po obiteljskom i lječilišnom turizmu ali uz brojne kafiće i barove ne nedostaje zabave i noćnog života. Uz klubove u centru grada i Crnom molu, možete se počastiti u jednom od brojnih restorana ili pak otići na izlet brodom do obližnjeg Šila, Vrbnika ili Klimna na otoku Krku. užitak je prošetati obalom bogatom zelenilom i gradskim parkovima, te se zaustaviti u jednom od mnoštva dobrih restorana, s bogatom ponudom ribe i školjki. Na Crikvenica rivijeri ne nedostaje prilika za bavljenje sportom i sportskim aktivnostima poput jedrenja, surfanja, ronjenja ili skijanja na vodi. Također, možete ponijeti ili iznajmiti bicikl jer u okolici postoje brojne bicikllističke staze. Crikvenica se ubraja u jedno od najsunčanijih mjesta na Jadranu, sa svojih 2500 sunčanih sati godišnje pa Vas neminovno očekuje preplanuli ten.
 • Destinacija: Crikvenica
 • Do mora: 50 m
 • Bazen: NE

Hotel Riviera - Dramalj

Hotel Riviera je smješten na samoj obali mora i okružen bujnim mediteranskim raslinjem. Hotel Riviera se sastoji od centralne i 3 odvojene zgrade u paviljonskom stilu, raspolaže sa 93 sobe. Sve sobe hotela imaju telefon, tuš/WC, pogled na morsku stranu, a djelomično neke sobe imaju i balkon. U centralnoj zgradi hotela smješteni su hotelski restoran, recepcija, terasa, TV-sala, aperitiv-bar, pizzeria i caffe bar sunčanom terasom. Na vlastitoj betoniranoj plaži mogu se iznajmiti ležaljke i suncobrani. U neposrednoj blizini (cca 150 m) nalaze se zemljani teniski tereni, mini-golf, badminton, vodeni sportovi (skijanje na vodi, padobran, iznajmljivanje pedalina), odbojka na pijesku...

Opremljenost

 • WI-FI
 • Mjenjačnica
 • Restoran
 • Bar
 • Tenis tereni
Općenito
Dramalj - Dramalj je poznato turističko mjesto u neposrednoj blizini Crikvenice koje se proteže od Crnog mola (predio grada Crikvenice) do turističkog naselja Kačjak. Mjesto broji cca 1400 stanovnika, uglavnom zaposlenih u turizmu i ugostiteljstvu. Mjesto se je počelo intenzivnije razvijati potkraj 19. stoljeća slijedeći turistički razvoj susjedne mu Crikvenice. Zbog vrlo povoljnih klimatskih i geografskih uvjeta te blizine Rijeke i Opatije, u drugoj polovici prošlog stoljeća počeli su turisti, planinari i lovci sve više posjećivati Hrvatsko primorje, a naročito Crikvenicu i Novi Vinodolski. Danas je Dramalj izrazito turističko mjesto sa brojnim privatnim vilama, novosagrađenim zgradama i apartmanima, odmaralištima te dosta dobrom hotelskom ponudom (hotel Rivijera). Na poluotoku Kačjaku se nalazi istoimeno turističko naselje sa bungalovima, paviljonima (mogućnost smještaja 500 gostiju), sportsko-rekreacijskim centrom sa svim sportskim terenima, disco-klubom, restaurantom sa prekrasnom terasom sa pogledom na otok Krk . Dramalj raspolaže sa nekoliko vrlo kvalitetnih restauranata sa domaćim specijalitetima, poštom, turističkom ambulantom. Mjesto ima također i Dom kulture što je vrlo značajno u zimskim mjesecima kada se održavaju tradicionalne maškarane večeri.
Prehrana
Restaurant
Aktivnosti
Sport i relax: Mini golf, Beach volley, Najam vodenih rekvizita, Tenis
Usluge
Beauty & Wellness: - Ostali sadržaji: Restaurant, Aperitiv-caffe bar, TV u zajedničkim prostorijama, Mjenjačnica
Internet
Wi-Fi
Djeca
Animacija: -
Pomoćni ležaj
Da
Kucni ljubimci
Ne
Napomena
Bazen: - Opis najbliže plaže: Betonirana, Sadržaj najbliže plaže: Ležaljke uz nadoplatu, Suncobrani uz nadoplatu
Prijava - Odjava
14:00 h - 11:00 h

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Poruka  

Atrakcije u blizini

Nearby attractions comming soon!

Smještaj

Dvokrevetna soba s polupansionom

Dvokrevetna soba s polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Tuš kabina Odvojeni kreveti Pogled na park
Dvokrevetna soba sa klimom i polupansionom

Dvokrevetna soba sa klimom i polupansionom

(Broj osnovnih ležaja: 2, Broj pomoćnih ležaja: 1)

  Klimatizirano Balkon Odvojeni kreveti Tuš kabina
  Pogled na more