AZURNA OBALA

FRANCUSKA (FRANCE)

Francuska je najveća zemlja zapadane Europe, s dugom poviješću kulturnog i političkog utjecaja, kako u Europi tako i širom svijeta. Na sjeverozapadu i zapadu Francuska je omeđena kanalom La Mnache, odnosno Atlantkim oceanom, na jugozapadau Pirenejima, na jugu Sredozemnim morem, a na jugoistoku i isoku Alpama. Upravo zbog svog položaja, reljefa i klime, Francuska predstavlja izvrsno odredište za turiste u svim godišnjim dobima, a brojnost kulturnih i povijesnih spomenika iz različitih razdoblja nudi veliki izbor izleta za sve posjetitelje ove predivne zemlje.

  • trajanje: 4 Dana / 3 Noci
  • Prijevoz: Autobus
  • Cijena: 1.350 Kn
Polasci:

AZURNA OBALA

Polazak iz: Zagreb, Rijeka

AZURNA OBALA - FRANCUSKA RIVIJERA

1.dan. ZAGREB, RIJEKA, MENTON
Polazak u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju, sjevernu Italiju do Francuske uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Menton, šetnja i kraće razgledavanje grada. Vožnja do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.
2.dan. NICA, MONTE CARLO
Doručak. Razgled NICE - omiljenog ljetovališta Europljana i kulturnog središta AZURNE OBALE: ZGRADE IZ PERIODA BELLE ÉPOQUE KAO PREKRASNI NEGRESCO HOTEL, PROMENADE DES ANGLAIS, EGZOTIČNA RUSKA KATEDRALA… Dolazak u KNEŽEVINU MONACO. Razgled MONACA I MONTE CARLA. Noćenje.
3.dan. CANNES, GRASSE, ST. PAUL DE VENCE
Doručak. Fakultativni izlet u GRASSE i CANNES. Dolazak u Grasse i posjet tvornici parfema, mogućnost kupnje po povoljnim cijenama. Odlazak u CANNES - jedan od najglamuroznijih gradova na rivijeri: LA CROISETTE, BELLE EPOQUE HOTEL CARLTON... nastavak vožnje u ST. PAUL DE VENCE, jedno od najljepših sela Provanse, inspiracija slikara i umjetnika. Povratak u hotel. Noćenje.
4.dan. AZURNA OBALA, SAN REMO, RIJEKA, ZAGREB
Doručak. Odlazak s Azurne obale. Vožnja prema RIVIERI DEI FIORI i panoramsko razgledavanje. Dolazak u SANREMO - centar mondenog života, poznat po festivalu talijanske canzone. Šetnja i razgledavanje grada. Nastavak putovanja prema Hrvatskoj uz kraće odmore tijekom puta. Dolazak u Rijeku. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima. Organizator putovanja: HR-AB-01-06049159
Minimalan broj putnika:
40
Nadoplata za jednokrevetnu sobu
40% od vrijednosti putovanja
UKLJUCENO Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video, WC), 3 noćenja s doručkom u hotelu po izboru, razglede prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

NIJE UKLJUCENO Ulaznice za pojedine objekte, fakultativni izlet u CANNES, GRASSE I ST. PAUL DE VENCE 15€, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

DOPLATE
DoplateCijena

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Polazak
Poruka  

Atrakcije u blizini

Da biste mogli rezervirati morate biti registrirani! Ukoliko ste novi korisnik najprije se registrirajte pa onda prijavite!