BERLIN - DRESDEN - POTSDAM

NJEMAČKA (GERMANY)

Njemačka je republika koja se nalazi u srednjoj Europi i sastoji se od 16 saveznih država. Od 1957. godine članica je Europske unije. Ima oko 82 milijuna stanovnika, zauzima površinu od 357.000 km2, a glavni grad je Berlin. Službeni jezik je njemački, valuta je euro. Na popisu UNESCO-ove svjetske baštine upisana su 33 njemačka mjesta, od čega tri dijeli s drugim državama. Godišnje ju posjeti oko 24,2 milijuna stranih turista. Njemačka je država u srednjoj Europi je i jedna od najrazvijenijih država svijeta. Po mišljenju mnogih hladna zemlja sa negostoljubivim ljudima iznenadit će putnike ljepotama, razvijenim gradovima i uslužnim i srdačnim domaćinima bez obzira što se pričalo....

  • trajanje: 5 Dana / 3 Noci
  • Prijevoz: Autobus
  • Cijena: 1.450 Kn
Polasci:

BERLIN - DRESDEN - POTSDAM

Polazak iz: Zagreb

BERLIN - GRAD VRHUNSKE MODERNE ARHITEKTURE

1.dan. ZAGREB
Polazak autobusa u 18:30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Noćna vožnja uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta.
2.dan. BERLIN
Dolazak u Berlin u prijepodnevnim satima. Panoramski obilazak grada. Odlazak u razgled grada autobusom i pješice u pratnji vodiča ALEXANDERPLATZ, HACKESCHE HÖFE, FRIEDRICHSTRASSE... Smještaj u hotel i kraći odmor. Nastavak razgleda grada: GENDARMENMARKT SCHAUSPIELHAUS, DEUTSCHER DOM, FRANZ. DOM, NIKOLAIVIERTEL, ROTES RATHAUS, FERNSEHTURM, MUSEUMSINSEL, BERLINER DOM, LUSTGARTEN, NEUE WACHE, HUMBOLDTUNIVERSITÄT, ST.HEDWIGS KATHEDRALE, UNTER DEN LINDEN. Noćenje.
3.dan. BERLIN
Doručak. Odlazak u razgledavanje grada u pratnji vodiča: TREPTOWER PARK, CHECKPOINT CHARLIE, BERNAUER STRASSE, MUSEUM CHECKPOINT CHARLIE, OSTACI BERLINSKOG ZIDA, BRANDERBURGER TOR, REICHSTAG, BUNDESKANZLERAMT, PARISER PLATZ, POTSDAMER PLATZ, SONY CENTER INFO BOX, DAIMLER BOX... Slobodno vrijeme. Noćenje.
4.dan. BERLIN, POTSDAM
Doručak. Fakultativni izlet u Potsdam i razgled: KRALJEVSKA REZIDENCIJA, DVORAC SANSSOUCI... Povratak u Berlin. Nastavak razgledavanja grada u pratnji vodiča: KAISER WILHELM GEDÄCHTNISKIRCHE, KURFÜRSTENDAMM, KULTURFORUM, KaDeWe, CHARLOTTENBURG SCHLOSS, OLYMPIASTADION, SIEGESSÄULE, STRASSE DES 17. JUNI... Slobodno popodne. Noćenje.
5.dan. BERLIN, DRESDEN, ZAGREB
Doručak. Odlazak autobusom u smjeru Hrvatske. Dolazak u Dresden - grad umjetnosti i kulture. Razgled grada: SEMPEROPER, FRAUENKIRCHE, HOFKIRCHE, DRESDENSKI DVORAC IZ 15. ST. KOJI JE BIO SJEDIŠTE SASKIH VOJVODA, KNEZOVA I KRALJEVA, NEUE SYNAGOGE, KULTURPALAST, ALTMARKT, KREUZKIRCHE, PLAVI MOST PREKO LABE, NAZVAN "PLAVO ČUDO" (BLAUES WUNDER). Nastavak vožnje prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima. Organizator putovanja:HR-AB-01-06049159
Minimalan broj putnika:
40
Nadoplata za jednokrevetnu sobu
40% od vrijednosti putovanja
UKLJUCENO Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video, WC), 3 noćenja s doručkom u hotelu 2 superior/3* , razglede prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

NIJE UKLJUCENO Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, fakultativni izlet u Potsdam 15€, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

DOPLATE
DoplateCijena

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Polazak
Poruka  

Atrakcije u blizini

Da biste mogli rezervirati morate biti registrirani! Ukoliko ste novi korisnik najprije se registrirajte pa onda prijavite!