OKTOBERFEST 2 DANA

NJEMAČKA (GERMANY)

Njemačka je republika koja se nalazi u srednjoj Europi i sastoji se od 16 saveznih država. Od 1957. godine članica je Europske unije. Ima oko 82 milijuna stanovnika, zauzima površinu od 357.000 km2, a glavni grad je Berlin. Službeni jezik je njemački, valuta je euro. Na popisu UNESCO-ove svjetske baštine upisana su 33 njemačka mjesta, od čega tri dijeli s drugim državama. Godišnje ju posjeti oko 24,2 milijuna stranih turista. Njemačka je država u srednjoj Europi je i jedna od najrazvijenijih država svijeta. Po mišljenju mnogih hladna zemlja sa negostoljubivim ljudima iznenadit će putnike ljepotama, razvijenim gradovima i uslužnim i srdačnim domaćinima bez obzira što se pričalo....

  • trajanje: 2 Dana / 1 Noci
  • Prijevoz: Autobus
  • Cijena: 820 Kn
Polasci:

OKTOBERFEST 2 DANA

Polazak iz: Zagreb

DVORCI BAVARSKE - FESTIVAL PIVA

1. dan ZAGREB, MÜNCHEN
Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja preko Slovenije i Austrije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u München. Razgled Muenchena dvorac NYMPHENBURG, KRALJEVSKA REZIDENCIJA, OPERA, SVEUČILIŠTE, PROPILEJI, OBELISK, STARA I NOVA PINAKOTEKA, SCHWABING... Odlazak na veliki tradicionalni bavarski pivski festival – OKTOBERFEST. Vožnja autobusom do hotela (oko 22:30h). Smještaj u hotel u Bavarskoj. Noćenje.
2. dan SALZBURG, ZAGREB
Doručak. Nakon doručka odlazak prema Salzburgu - Mozartov rodni grad smješten između rijeke Salzach i “moćne” stijene Hohensalzburg. Razgled grada: KATEDRALA, REZIDENCIJA, CRKVA SV. PETRA, MOZARTOVA RODNA KUĆA, DVORAC MIRABELL…Fakultativni izlet autobusom u ST. WOLFGANG, šarmantno mjesto i ljetno odmaralište smješteno na obali istoimenog jezera sa prekrasnom gotičkom crkvom i BAD ISCHL, mondeno mjesto europske elite za vrijeme Cara Franje Josipa. Prepuno rococo i Biedermeier građevina, Kurhaus, carska vila (Kaiservilla) samo su dio prekrasne atmosfere tog mjesta. Nastavak putovanja preko Austrije i Slovenije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima. Organizator putovanja: HR-AB-01-06049159
Minimalan broj putnika:
40
Nadoplata za jednokrevetnu sobu
40% od vrijednosti putovanja
UKLJUCENO Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV, video,WC), 1 noćenja s doručkom u hotelu 2superior/3*, razglede prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

NIJE UKLJUCENO Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, fakultativni izlet u St. Wolfgang i Bad Ischl – 10€, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza puta. Informativne cijene ulaznica (za grupe min 15 osoba) Nymphenburg cca 6 €.

DOPLATE
DoplateCijena
Informativne cijene ulaznica (za grupe min 15 osoba) Nymphenburg cca 6 €. 0.00  Kn  

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Polazak
Poruka  

Atrakcije u blizini

Da biste mogli rezervirati morate biti registrirani! Ukoliko ste novi korisnik najprije se registrirajte pa onda prijavite!