OSTRAVA - BRNO

ČEŠKA (CZECH REPUBLIC)

Češka je država u srednjoj Europi, a samostalnost je stekla raspadom Čehoslovačke države 1993. godine. Češka graniči sa Slovačkom na istoku, Poljskom na sjeveroistoku te Njemačkom na sjeveru i Austrijom na jugu. Češka se nalazi u središtu klimatski prijelaznog područja. Na zapadu zemlje klima je pretežno blaga, ali na istoku prelazi u kontinetlanu klimu. reljef je vrlo raznolik. Na zapadu je velika nizina kroz koju teku rijeke Laba i Vltava, te koja je okružena niskim planinama Krkonoše, na kojima je i najviši vrh države, Snezka (1,602 m). Moravska, istočni dio zemlje, više je brdovita i kao glavnu rijeku ima Moravu ali u njoj izvire i Odra. Rijeke iz Češke teku u tri različita mora: Sjeverno more, Baltičko more i Crno more. Najpoznatiji gradovi u Češkoj su: Prag, Brno, Karlovy Vary, Zlin, Liberec, Olomouc i Ostrava, koje se treba obavezno posjetiti prilikom dolaska u Češku.

  • trajanje: 4 Dana / 2 Noci
  • Prijevoz: Autobus
  • Cijena: 1.190 Kn
Polasci:

OSTRAVA - BRNO

Polazak iz: Zagreb

OSTRAVA - najbolji noćni život u češkoj, treći najveći grad u češkoj, sa 400 000 stanovnika, metropola sjeverne moravske, grad izuzetnog duha, grad u kojem ćete se sjajno provesti, fenomen ulice stodolni, koja nikada ne spava, sa preko 60 klubova, barova i pubova na malom prostoru

1.dan. ZAGREB
Polazak autobusa u 23:00 sata s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.
2.dan. OSTRAVA
Dolazak u Ostravu u jutarnjim satima. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: NOVA GRADSKA VIJEĆNICA SA JEDINSTVENIM STAKLENIM TORNJEM IZ 1920., ROMANIČKA CRKVA SV. VACLAVA, DRVENA CRKVA SV. KATARINE, STAROGRADSKA VIJEĆNICA IZ 16. ST., Fakultativni posjet MUZEJU RUDARSTVA. Navečer odlazak u ulicu Stodolni, sa preko 60 barova i pubova (svaki sa jedinsvenom atmosferom) na malom prostoru, gdje ćemo se sjajno zabaviti,... Povratak u hotel. Noćenje.
3.dan. OSTRAVA
Doručak. Nastavak razgledavanja grada: NEORENESANSNA KATEDRALA IZ 19. ST., ŠLESKOOSTRAVSKI HRAD… Slobodno vrijeme. Noćenje.
4.dan. OSTRAVA, BRNO, ZAGREB
Doručak. Polazak prema Brnu. Po dolasku razgled glavnog grada Moravske u kojem je većina ulica u centru grada pješačka zona: DVORAC ŠPILBERK koji daje siluetu gradu, NÁM. SVOBODY, ZELNÝ TRH, KATEDRALA SVETOG PETRA I PAVLA U SRCU STAROG GRADA, KAPUCINSKI SAMOSTAN, CRKVA SV. JAKOVA, NIJEDAN POSJETITELJ NE SMIJE PROPUSTITI LEGENDARNOG ZMAJA OD BRNA U STAROGRADSKOJ VIJEĆNICI… Slobodno do polaska. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima. Organizator putovanja: HR-AB-01-06049159
Minimalan broj putnika:
40
Nadoplata za jednokrevetnu sobu
40% od vrijednosti putovanja
UKLJUCENO Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC), 2 noćenja s doručkom u hotelu 3/ 4*, razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

NIJE UKLJUCENO Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, fakultativni posjet MUZEJU RUDARSTVA, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

DOPLATE
DoplateCijena

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Polazak
Poruka  

Atrakcije u blizini

Da biste mogli rezervirati morate biti registrirani! Ukoliko ste novi korisnik najprije se registrirajte pa onda prijavite!