VENECIJA - VERONA - GARDALAND

ITALIJA (ITALY)

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva otoka na Sredozemnom moru- Sicilije i Sardinije.Države koje su neovisne su San Marino i Vatikan,a zanimljivo je što se nalaze potpuno okružene republikama iz Italije.Ilija je poznata zbog svoje umjetnosti, kulture i spomenika,a najslavniji su kosi toranj u Pisi i Koloseum u Rimu.Italija je poznata po dobroj hrani (pizza, špageti itd.), vinu, modi, dizajnu, operi i zanimljiva turistička destinacija gdje dolaze turisti iz čitavoga svijeta.

  • trajanje: 2 Dana / 1 Noci
  • Prijevoz: Autobus
  • Cijena: 550 Kn
Polasci:

VENECIJA - VERONA - GARDALAND

Polazak iz: Zagreb, Rijeka

VERONA-VENECIJA - BISERI SJEVERNE ITALIJE

1.dan. ZAGREB, RIJEKA, VENECIJA
Polazak autobusa u 04:00 sata s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 06:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do Punte Sabbioni uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Ukrcaj na brod na relaciji Punta Sabbioni - Venezia / Riva degli Schiavoni. Šetnja i upoznavanje sa ulicama i trgovima sestrijera Castello i San Marco (CRKVE SAN ZACCHARIA, S. S. GIOVANNI E PAOLO, SANTA MARIA DEI MIRACOLI, PONTE RIALTO, SAN STEFANO, SAN MARCO, PROKURATIVE, PIAZZA SAN MARCO, DUŽDEVA PALAČA…). Mogućnost posjete izložbama i stalnim postavama Gallerie dell’Accademia, Fundaciji Francois Pinault u Palazzo Grassi i Punta della Dogana ili Fondazione Peggy Guggenheim. Povratak brodom s Rive degli Schiavoni prema Punta Sabbioni. Vožnja do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.
2.dan. VERONA, GARDALAND, RIJEKA, ZAGREB
Doručak. Odlazak u razgled Verone u pratnji vodiča : PIAZZA ERBE, ARENA, JULIJINA KUĆA, PIAZZA DEI SIGNORI,… Odlazak u ZABAVNI PARK GARDALAND. Zabava i razonoda. (Putnici koji ne žele u zabavni park ostaju u Veroni). Polazak za Hrvatsku oko 17:00 sati. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima. Organizator putovanja: HR-AB-01-06049159
Minimalan broj putnika:
40
Nadoplata za jednokrevetnu sobu
40% od vrijednosti putovanja
UKLJUCENO Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV,video, WC ), 1 noćenje s doručkom u hotelu 3/4*, razglede prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

NIJE UKLJUCENO Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete, povratnu dnevnu kartu za vaporetto 12€, ulaznica za zabavni park GARDALAND -28 € - djeca niža od 1 metar imaju besplatan ulaz, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza puta.

DOPLATE
DoplateCijena
Obavezna doplata za boravišnu pristojbu:1,5/3€ po osobi i danu.Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju. 22.00  Kn  

Upit

Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Predmet poruke  
Polazak
Poruka  

Atrakcije u blizini

Da biste mogli rezervirati morate biti registrirani! Ukoliko ste novi korisnik najprije se registrirajte pa onda prijavite!